Spare penge på Gas

WASHINGTON-Sidste uge, dit barn var temmelig sikker på, de ville være en maler. Denne uge, er de positive, deres fremtid er i basketball. Mange brude spring pebret, fancy differentieret kreationer helt og tjener deres yndlings desserter i stedet (tror hjemmelavede godbidder såsom brownies, donuts og citron pladser). Nogle spørge endda bagerier de elsker at skibet mix for deres foretrukne behandler direkte til deres cateringfirmaer.

Lori Cheek af kinden ville tilbyder dette råd om DIY public relations: min nummer et marketing tip er ‘ ikke bare tænke uden for boksen; Slippe for boksen!’ Være kreativ. Tror guerilla. Og hvis det ikke virker, undertiden det bare gør ikke ondt for at «spørge.» Jeg har endte med i nyhederne mange gange bare ringer op nyhedskanalerne og spørge dem, om de ville være interesseret i byder min virksomhed. Det er nogle gange så simpelt. Jeg vil sige det mest afgørende i at få mediedækning er en subtil endnu vedvarende tilgang.” Du kan læse mere om Loris tilgang her.

Virkeligheden er, at de fleste millennials kæmper med penge, fordi de var aldrig lært hvordan de skal håndtere det. Medmindre du var heldig at have dine forældre lære dig om vigtigheden af styring af dine penge eller var i stand til at tage nogle slags privatøkonomi relaterede kursus i skolen, der er en meget god chance for du er en del af det 70 plus procent af millennials at ikke gemme.

Du kan spare penge på din egen lille måde. Du kan finde forskellen mellem dine indtægter og omkostninger at sikre, at førstnævnte er højere end sidstnævnte. Da spare penge er altid en beslutning, kan du altid vælge at bevare ideelt til normale forhold mellem indtægter og udgifter. Det enkle princip er at tilbringe mindre end din indkomst.

Når du har disse lagt ud, har du et budget. Prøv at holde med det så godt du kan. Må ikke bekymre dig om udskære alle dine gæld lige bortrejst. Du ønsker at blive fortrolig med at arbejde med et budget før du starter tweaking det for meget. Når du gør det, altid gøre det i små mængder. Lille stepping mål vil hjælpe med at holde dig motiveret til at holde skrider.

Uanset hvilken fase af livet, du er på og dog store eller små dele dine ideer, hvis du tror, at en fyr læser kunne drage fordel af noget, du gør, dine teknikker med os nedenfor. Vi vil sætte sammen nogle af de bedste forslag i en artikel i the Guardians penge afsnit.

Selv så, som smartphone revolutionen har lavet sådanne kort langt mere praktisk, er de blevet stadig mere populære alternativ til traditionel bankvirksomhed. Amerikanerne gemt en anslået $100 milliarder på genopladeligt kort i 2016, fra mindre end $1 milliard i 2003. En Pew Charitable Trusts undersøgelse vurderer, at der mere end en fjerdedel af prepaid card brugere ikke har en bankkonto.

Generelt et godt sted at begynde at spare for pensionering er din arbejdsgiver er sponsoreret pensionsordning (f.eks.: en 401 (k) eller 403(b)). Først, hvis din arbejdsgiver tilbyder en match, du ønsker at bidrage til kampen, så du ikke forlader gratis penge på bordet. For det andet er det bare normalt lettere for mennesker at udfylde en formular på arbejdspladsen til at begynde at bidrage til en pensionsordning, end det er at gå ud og åbne en pensionering investeringskonto med et mæglerfirma. Så hvis ikke du er sikker på, hvor man kan begynde at spare for pensionering, kigge ind i din arbejdsgivers pensionsordning.

Når du føler dig modløs, sidde ned og snakke til mennesker du elsker og holder mest og bede dem om hjælp. Fortæl dem at du prøver at trimme dit forbrug og du ville elske det, hvis de ville tilbyde enhver forslag og støtte, de måtte have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *