Tips om, hvordan at gå tidligt på Pension

Over de sidste par år, har Sarah og jeg stort set boet på en løn. Disse fordele omfatter bedre sundhed, nyfundne interesser, muligheder for at spare penge, mere fritid og frihed til at udforske andre veje af indtægter, bare fordi. Og da denne hjælp er baseret på hvor meget af din indkomst skal gå mod forsikring, en førtidspensionisten med en høj præmie har en god chance for at kvalificere sig til en pause, især hvis pensionering betyder lever på mindre.

Nogle år når du laver vores skatter vi kvalificere sig til den amerikanske mulighed for kreditter og den levetid læring. Jeg læste for nylig en artikel i Time Magazine som fulgte et par pensionister, der ser ud til at nyde pensionering i Trailer parker Florida.

For førtidspensionister er dette især vigtigt, fordi inflationen har mere tid til at gøre mere skade når du pensioneres tidligt. Den konventionelle pensionering planlægning tilgang bruger kun ikke-gearede aktiv kategori – papir aktiver. Se denne artikel for at få flere oplysninger om, hvordan at få sygesikring, når du går på Pension.

I virkeligheden, vil den gennemsnitlige arbejdstager har 11 forskellige arbejdspladser i deres levetid. Men familie og enkelte sygesikring planer kan ende med at koste dig flere penge. En uplanlagt flytte efter pensionering kan nedbryder din pensionsopsparing. Bestemme hvilken slags livsstil du ønsker i pensionering.

Mange mennesker bliver nødt til at udvikle en plan for hvordan man kan tjene deres penge sidste. En god investering kan være forskellen mellem at arbejde i alderdommen og en tidlig pensionering. Smart sundhedsvaner kan hjælpe med at holde dine omkostninger nede under pensionering. De penge, som du putter i HSAs sænker din aktuelle skattepligtige indkomst, vokser skatte-udskudte og kommer ud af din konto skattefri, så længe du bruger det for sundhed-relaterede udgifter.

Undersøgelser viser, at mere end halvdelen af arbejdstagere i alderen mellem 30 og 50 plan for Pension, før de er 60 kilde: MSN, men der er kun ét problem med dette ønsketænkning: tidligt på Pension er let, men at tjene dine penge sidst er svært. Købe en annuitet senere i livet kan også spare penge, fordi det vil betale for kortere tid, hvilket betyder mere pr. år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *